“Te nderuar Klient! Ju ftojmë për të na vizituar në Panairin e Përgjithshëm Ndërkombëtar “Prishtina 2015” I cili do të mbahet në Qendrën e Panaireve, fshati Bërnicë – Prishtinë, Magjistralja Prishtinë – Mitrovicë. Ne do të jemi të pranishëm aty prej datës 29 Prill deri me 02 Maj 2015. Ju lutem më lejoni të di nëse ju jeni duke planifikuar për të ardhur kështu që ne mund të takohemi atje. Aty do te informoheni per me te rejat nga kjo fushe. Ju faleminderit shume per interesimin dhe mbeshtetjen tuaj!”

MIRËSEVINI NË “HAZROLLI HOLDING”

Kompania HAZROLLI HOLDING sh.p.k. e ka filluar aktivitetin e saj në vitin 2000 në qytetin e Malishevës. Fillimisht ka kryer punime me volume te vogla pune, duke u vleresuar për cilesinë e punimeve të saj, shpejt do të behëj e suksesshme në këtë treg, duke e treguar këtë me rritjen e volumit të punimeve dhe duke zgjeruar gamën e produkteve dhe sherbimeve.

Pas vitit 2003 shoqëria e ka zgjeruar aktivitetin e saj shitjen e materialeve të ndërtimit dhe infrastrukturës, duke realizuar falë një administrimi efikas, arritje të rëndësishme.

Brenda pak vitesh, kompania ka hedhur hapa të mëdhenj.

Hazrolli Holding shpk  është përfaqësuese e Firmave me te fuqishme, efikase në industrinë e automobilave dhe gomave për disa vite. Për më shumë se 10 vjet emri jonë ka qenë sinonim për cilësi dhe kompetencë në pajisje Testuese te Autoveturave, Garazhe; sigurisht një arsye thelbësore pse pajisjet tona janë miratuar dhe rekomanduar nga shumë klient tane.

Gjithmonë pioniere e prurjeve te teknologjive të reja, ky është qëllimi ynë, që Paisjet tona të përmbushin kërkesat e fundit të konsumatorëve, duke kombinuar karakteristikat i lehtë në përdorim me teknologjitë më të fundit në treg.

Rezultati është një shumëllojshmëri e madhe e risive të cilat ju lejojnë për të bërë një punë të shkëlqyer në linjën tuaj të biznesit çdo ditë. Sepse ne gjykojmë veten per suksesin e biznesit tuaj.

KOMPANIA JONË NDAHET NË 4 SEKTORË :

Sektori Bau Market 
Sektori Enterier
Sektori Automotive Paisje
Sektori Kontrollim Teknikë